urheilukengät Kirjaudu sisään Register Toimitustiedot Ota meihin yhteyttä Valuutat:

Toimitus & Palautus

Tarjoamme asiakkaille nopean käsittelyn ja kuljetuksen onnellisia ostoksia. Kansainvälinen Air Express EMS, DHL, TNT. Toimitusaika riippuu määräpaikasta.
Kuten tavallista, tilauksesi lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa ostohinnan vastaanottamisesta. Kaikkien pakkausten on osallistuttava
Saatuaan maksun, seuranta numero annetaan sähköpostitse.

tilaus (12-24 tuntia)
Kun olet tilannut tilauksen, tarkista sähköpostisi tilauksen vahvistus! Sähköpostin tilausvahvistus lähetetään sinulle. Se kestää 7-9 päivää. Lisäksi tarvitsemme myös kaksi päivää, tilauksen käsittelyn ja toimituksen. 24-48 tunnin kuluessa lähetämme sinulle paketin numeron, kun saat tilauksen.
Peruuta tilaus (6-8 tuntia)
Tilaus on pyydettävä ennen tilauksen peruuttamista. Koska olemme mahdollisimman nopeita 6-8 tunnin kuluttua käsittelyn tilauksista, emme voi aina vapautua tilausten peruuttamisen jälkeen. Toivon, että pystyt ymmärtämään tämän avainkohdan. Kun tilauksesi on lähetetty, sen katsotaan täyttävän palautuskäytännön peruuttamista koskevan pyynnön. Jos haluat peruuttaa veneen ennen kuin saamme palkkion 8% summan. Hope voi ymmärtää tämän avaimen järjestyksen.

palautus (30 päivää paketin vastaanottamisesta)
Hyväksymme vain syyt seuraavien kolmen näkökohdan palauttamiseen.
Koko virhe 2. Hanke on väärä 3. Virheelliset osat

Jos olet saanut väärän tuotteen tai viallisen tuotteen, ilmoita meille 1-2 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta, jotta voisimme saada hyvityksen tai vaihdon. Jos et voi antaa meille ajoissa ilmoitusta, et voi saada hyvitystä tai korvaamista.

Kaikki palautukset on sallittava
Jotta saat palautuksen valtuutuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme palauttamaan tiedot. Kaikki tuotteet on palautettava uuteen, ei kulumista ja huuhtelua. Kaikki alkuperäiset tarrat on edelleen kytkettävä. Jos kieltäydyt palauttamaan tavarat, emme hyväksy tai hylkäämme.
Käyttäjän tuotteen aiheuttamat fyysiset vahingot eivät koske tätä sääntöä.
Vinkkejä: paras tapa lähettää takaisin, jotta voit saada nopeamman ja nopeasti ratkaistun

. Vinkkejä:
Ne eivät sisällä merenkulun tuottoa, paluupostin lähetyskuluja ja lähetyskuljetusten lähettämistä sinulle, olet vastuussa. Ehdotettu hankkeen lähettäminen, jos se liittyy omaan suojeluun, emme ole vastuussa rahdin seurannasta ja vakuutusten menetyksistä. Toimitus ja maksujen hallinta (15% määrästä) ei voida periä takaisin.

Meidän on tarkistettava palautetut tuotteet varmistaaksemme, että laite on vahingoittunut, käytetty tai muunnettu. Jos palautetut kengät eivät ole maata, jälleenkattavaan hintaan lähetysmaksu veloitetaan luottokortin asiakkailta ja kengät palautetaan asiakkaalle. Ostaja maksaa rahdin takaisin tuotteelle, eikä veloiteta lähetyskulujen muuttamista. Korvaus lähetetään välittömästi luottokortilla sen jälkeen, kun ongelma saapuu
takaisin.
Back
@2019 www.hegoa.org Copyright.  . Nike Sportswear . New Look Wide Fit . ASICS . Proenza Schouler